Hårtransplanation tar cirka sex månader

juli25

Det tar cirka en sex månader att fullt återhämta sig från en hårtransplantation. En del företag säger att det bara är att gå tillbaka till jobbet dagen efter men det är att förenkla situationen å det grövsta. Svar absolut men varje kvinnas situation är så skild från en annans att det är svårt att hitta gemensamma likheter och att kunna generalisera något. Vi har de stora grupperna pre klimakteriet och post klimakteriet. I dag finns inget botemedel mot fläckvis håravfall eller alopecia areata. Det finns flera olika behandlingar som har som uppgift att lindra och då är det främst laser, nålar och cortison jag tänker på. Risken finns dessutom att det kommer fler fläckar eller att fläckarna växer i storlek och sprider sig över skalpen. Denna uppsatsen belyser de grundläggande kemiska processerna och centrala molekylerna, som ansvarar för metabolismen i människokroppen.

by posted under Okategoriserade | No Comments »    

Comments are closed.